Privacyverklaring Leuke Lintjes
September 2018

Identiteit van de onderneming
Leuke Lintjes [www.leukelintjes.nl en www.leukelintjes- groothandel.nl] is onderdeel van
Leuke Lintjes en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72436972

Contactgegevens
Esther Perebooms, Heistraat 21, 6136 BA te Sittard [geen bezoekadres]
info@leukelintjes.nl, 06-16100021

Persoonsgegevens
Klanten en geinteresseerden kiezen zelf welke gegevens zij delen met Leuke Lintjes.
Gevraagde gegevens zijn naam, mailadres, en bij het plaatsen van orders de NAW (adres)gegevens. 

Doel
Persoonsgegevens die op onze sites verzameld worden zijn uitsluitend bedoeld voor het afhandelen van orders in de webwinkel en het periodiek (tweewekelijks) informeren van nieuwsbriefabonnees middels onze digitale nieuwsbrief. Daarnaast worden de gegevens verwerkt in onze boekhoudsoftware.

De persoonsgegevens worden door ons uiterst vertrouwelijk behandeld. Geïnteresseerden schrijven zich zelf in voor onze nieuwsbrief middels een directe inschrijving, of  door in het bestelproces binnen de webwinkel de optie ‘Nieuwsbrief ontvangen’ aan te vinken. De persoonsgegevens worden door ons systeem binnen een beveiligde omgeving uitgewisseld met het mailingsysteem voor nieuwsbrieven (Mailchimp) en ons online boekhoudprogramma (Siel Systems/ Acumulus). 

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
Personen zijn te allen tijde in de gelegenheid hun mailvoorkeuren aan te passen of zich uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Personen hebben te allen tijde het recht tot inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. Tevens hebben personen het recht om bezwaar te maken tegen opname en verwerking van persoonsgegevens. De gegevens zijn met toestemming verkregen; deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door de persoon in kwestie. Klachten in deze kunnen gemeld worden via de Autoriteit Persoonsgegevens.

In het geval van bestellingen in de webshop zijn de persoonsgegevens noodzakelijk voor een correcte afhandeling van de order. Niet verstrekken van de persoonsgegevens of intrekking van toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken heeft als gevolg dat orders niet voltooid kunnen worden.  

Verstrekte gegevens worden door ons 10 jaar in het systeem bewaard, of uiterlijk totaan wijziging of verwijdering door de klant zelf. 

Cookies
Mijnwebwinkel maakt gebruik van Cookies. Deze cookies worden door ons uitsluitend geanonimiseerd gebruikt in Google Analytics. 

Verwerkers
Voor een overzicht van verwerkers en bijbehorende verwerkersovereenkomsten verwijzen wij naar ons verwerkingsregister.
U vindt dit verwerkingsregister hier

September 2018
Esther Perebooms

© 2014 - 2020 Leuke Lintjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel